NYHET: Dafna's From Detox to Glow kit

Dafna's Skin Care har kommit med nyheten From Detox to Glow. En smidig liten necessär fullt utrustad med produkterna du kan tänkas behöva. Det är den perfekta presenten eller julklappen. Test-kitet om du vill prova Dafna's produkter eller rese-kitet om du reser mycket och vill lätta på packningen utan att kompromissa bort något viktigt från hudvårdsrutinen.


Produkterna passar framförallt bra för dig med fet och oren hy. 

Purify Cleansern är extra bra på att balansera talgproduktionen. Enligt flera årig erfarenhet fungerar den väl mot även hormonell acne. Detoxify Mask  är en mycket lyxig och rik balm-to-milk exfoliator och mask. Peelingen avlägsnar döda hudceller och ger huden polerande effekt som resulterar i en fantastisk lyster och jämn, sammetslen hudyta. 

Active Mist är en lätt och fräsch ansiktsvatten, den används efter rengöring men innan serum och creme. Den vårdar huden, motverkar åldrande och ger intensiv återfuktning och fint lyster. 

erenity oil är en mycket lugnande ansiktsolja som reparerar huden och förbättrar elasticiteten. Fungerar väl på irritationer, solsveda och extra torr hud. Huden kommer kännas intensivt återfuktad och full med ny energi.

 

Du kan köpa eller läsa mer om Dafna's From Detox to Glow här.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas innan publicering