Leveranser:
Leveranstiderna varierar beroende på lagerstatus. 
Tillgängliga produkter 1-3 arbetsdagar. 
Beställningsvaror ca 1-2 veckor. 
Avvikelse på beställningsvaror är från Inlight Beauty och Lulu & Boo som ska tillverkas och skickas från UK. Där är leveranstiden mellan 2-4 veckor. Produkterna tillverkas på beställning för hand. 

Fraktvillkor:
Vi sänder alla varor med Posten. 
Fraktpriset ligger på 59kr.
På beställningar över 1000kr är frakten kostnadsfri. 

Ångerrätt:
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Du har inte ångerrätt om:
Förpackningen är öppnad.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte bryta förpackningen. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer:
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända tillbaka varorna till oss

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.