Naturliga skönhetsprodukter som har tillverkats för hand i engelska Cornwall. Inlight använder bara de finaste, etiskt insamlade, naturliga och ekologiska ingredienserna, och binder dem när de är som allra starkast för att skapa en utsökt framställd och härligt lyxig näring för din hud. 

"Vi tror på en strålande, uppseendeväckande "La dolce vita"-inställning till skönhet
– förutom det du ser i spegeln: en livfull ekologisk skönhet som älskar livet och bygger på inre hälsa, välmående och förmågan att skratta och fira livet.
Vi älskar glamour och förföriskhet – vi är trots allt från Italien!"

Våra ekologiska hudvårdsprodukter har finslipats genom flera års forskning av vår grundare och hudguru, dr Mariano Spiezia, MD. Alla Inlight's ekologiska skönhetsprodukter, anti-ageing-produkter och örtsalvor är det perfekta komplementet till naturliga och alternativa behandlingar, framför allt homeopati. Allt Inlight gör har utvecklats med stor noggrannhet för att komplettera alla hudtyper och arbeta i total harmoni med din hud.

Då Inlights produkter är oljebaserade (och aldrig späds ut med vatten) är de intensivt föryngrande och fuktgivande, vilket gör dem till det perfekta valet mot åldrande. Våra ekologiska hudvårdsprodukter är perfekta för mycket torr hud och passar även människor med anlag för eksem eller dermatit. De är fulla av aktiva näringsämnen och innehåller varken syntetiska tillsatser, konstgjord parfym eller konserveringsmedel. Inlight representerar hudvårdens framtid – 100 % ekologiska produkter som har utvecklats av en läkare och känd hudexpert.

Se tillverkningen av Inlight's produkter

 Vårt mål
Att skapa de finaste ekologiska hudvårdsprodukterna med kärlek och passion och enligt välgrundade vetenskapliga principer; produkter som arbetar i harmoni med din hud och återställer hudens naturliga balans.

Skönhet inifrån – Inlight
Vi anser att inre skönhet bottnar i livfull hälsa, och vårt mål är att ta fram det inre ljuset hos var och en av oss genom strålande frisk hud.

Etisk hudvård - En ren filosofi
Inlight är ett naturligt resultat av vår djupa etiska övertygelse och ekologisk livsstil.  För oss innebär etisk hudvård att agera med respekt för vår naturliga miljö och dess resurser. Vi är stolta över att visa upp vår BUAV-ackreditering, som visar att inga av våra produkter eller deras ingredienser någonsin har testats på djur.

Lustprincipen
Vårt engagemang i välmående omfattar inte bara miljön. Vi anser att det ska vara en sensuell, lyxig och fullständigt livsförbättrande upplevelse att använda Inlights ekologiska hudvårdsprodukter.
 
"Många människor säger att de upplever en kraftfull känsla av föryngring när de börjar använda våra produkter. Våra ingredienser är huvudsakligen utvalda för deras förmåga att ge näring åt, rengöra och balansera din hud, och vi förstår vikten av att skapa produkter som är ett nöje att upptäcka och använda."
 
Genom att blanda vetenskaplig kunskap, etiskt engagemang och praktisk visdom i små burkar utnyttjar Inlight naturens kraft, samtidigt som produkterna också hjälper till att skydda, vårda och bevara den.

Ekologiskt som standard - Oförfalskad godhet 
Ekologiskt är inte en ny livsstil. Innan moderna lantbrukstekniker var det så vi alla levde.
 
Vi ser till att minsta lilla sak vi använder för att skapa Inlights hudvård är helt ekologisk. Vi vet att naturen mår bäst när den tillåts växa utan gödningsmedel, bekämpningsmedel och GMO-kontaminering.

Inlights ekologiska certifiering
Det kan vara förvirrande att förstå ekologiska produkter, framför allt när termerna "ekologiskt" och "naturligt" så ofta tolkas på olika sätt.
 
Vi har valt att klargöra vår ståndpunkt genom att enbart använda certifierade ekologiska ingredienser, med 100 % ackreditering från Soil Association som en ytterligare kvalitets- och integritetsgaranti.
 
Vi litar på deras kompromisslösa standarder, samtidigt som deras etiska principer speglar våra.
 
Vi är stolta över att vara det allra första hudvårdsföretaget i Storbritannien som ackrediterats enligt den nya gemensamma europeiska standarden Cosmos. 

Du kan läsa mer om Inlight Beauty på deras hemsida, här.

(Senast uppdaterad 2020-03-08)