Lulu & Boo Organics är ett prisbelönt företag som skapar ekologiska hudvårdsprodukter. Alla våra produkter innehåller certifierade ekologiska essentiella oljor och aktiva växtextrakt av bästa kvalitet. Alla ekologiska ingredienser som används i våra produkter är specifikt utvalda för att passa ett brett utbud av hudtyper och hudproblem. Inga av våra produkter innehåller irriterande kemikalier som natriumlaurylsulfat (SLS), parabener eller syntetiska parfymer eller färgämnen.

Vi är mycket stolta över att majoriteten av våra produkter är certifierade som ekologiska av brittiska Soil Association och registrerade som vegetariska av Vegan Society.

När min hälsa sviktade och jag tvingades ge upp min karriär som makeupartist hos ett av världens största kosmetikahus beslutade jag mig för att det var dags att byta livsstil. Min hud hade blivit extra känslig för många av de produkter som jag tidigare hade använt på daglig basis, och jag insåg att min hud inte hade fått de näringsämnen som krävs för att hålla sig frisk. Jag började äta ekologisk mat och experimenterade med aromterapi och örtbehandlingar för att skapa specialblandningar för min hud, vilket gjorde både min hälsa och min hud betydligt friskare. Genom dessa experiment upptäckte jag en äkta passion för holistisk hälsa och bestämde mig för att börja arbeta med aromterapi och medicinalväxter.

Jag kombinerade mina tidigare erfarenheter som makeupartist och min omfattande holistiska träning för att skapa ett sortiment av ekologiska hudvårdsprodukter. Kroppsvård var nästa naturliga steg och så föddes Lulu & Boo Organics. Efter omfattande forskning har jag utvecklat ett fantastiskt sortiment av organiskt certifierade skönhetsprodukter som är till nytta för alla kvinnor, oavsett ålder och hudtyp.
Claire Edmunds,
Grundare av Lulu & Boo Organic
• Majoriteten av våra naturliga och organiska produkter är certifierade av Soil Association.
• Vi strävar efter att utöka denna certifiering till att omfatta hela vårt sortiment.
• Våra produkter innehåller varken parabener, propylenglykol, DEA, MEA, TEA, etylalkohol, isopropyl, PEG-ämnen, urea, lanolin, vaselin, natriumlaurylsulfat (SLS) eller några fräna rengöringsmedel, syntetiska färgämnen eller parfymer.
• Vi använder enbart rena, naturliga och certifierade ekologiska ingredienser.
• Vi vet var alla våra ingredienser kommer ifrån.
• Vi bryr oss om miljön och våra produktionsmetoder är 100 % miljövänliga.
• Våra emballage är återvinningsbara.
• Vart och ett av våra organiskamedel tillverkas för hand i små partier för att säkra fräschör och maximal hållbarhet.
• Vi är helt och hållet emot djurförsök och inga av våra produkter har testats på djur.
• Majoriteten av våra naturligaoch organiskaprodukter är registrerade som vegetariska av Vegan Society.
• Alla Lulu & Boo-produkter är 100 % vegetariska.
(Uppdaterad senast 2020-04-28)