När jag var liten slog det mig att "om affärerna bara sålde ekologisk och kravmärkt mat så är ju de det enda kunderna kan köpa, då slipper man ju tänka när man ska handla." 

Inte visste mitt 9 åriga jag att 12 år senare skulle jag applicera samma idé på skönhet. För det är vad Quinn.se handlar om; Det ska vara enkelt att hitta ekologiska och naturliga produkter till ett bra pris och bra kvalité som standard.

Under resans gång har det även gått upp för mig hur mycket "skit" och dåliga ingredienser det finns i många av produkterna jag använt under min livstid. Det har mer och mer gått över till att bli en fråga om hälsa snarare än bara tänket kring hållbarhet och miljö. 

Jag som många andra upplever att det är svårt att veta vad som innehåller vad, det är svårt att veta vad som är falsk marknadsföring och vad som är sant. Speciellt idag när det är "inne" att vara ekologisk och naturlig. Jag har skapat Quinn.se från en konsuments perspektiv. Jag vill ha en så transparent hemsida som det bara går, det är också något jag vill jobba aktivt på, så är det något du reagerat på, undrar över eller något som är otydligt kan du maila din tanke till mig då på emilina@quinn.se Tack, vi gör det här tillsammans! 

Ja, ni har förstått att vi vill; mer ekologiska och naturliga produkter till folket!

Men jag vill inte kompromissa med känslan av lyx för det. Jag hoppas det är känslan du får när du kikar runt på vår hemsida. När du beställer hem dina produkter och sen när du använder dem (och sen återvinner förpackningarna ;))

Det ska vara roligt att använda skönhetsprodukter, det ska vara härligt och det ska vara för din skull. Du är vacker, fantastisk och underbar, och behöver inte ändra något på dig själv, så du vet!

Jag ser Quinn.se som en resa, där vi kan lära oss av varandra. Kul att du är här och är en del av den. Tack
- Emilina