PuroBIO Cosmetics är ett resultat av en önskan att skapa produkter för en naturlig och ekologisk makeup tillverkade i Italien, utan att använda ingredienser som är skadliga för hälsan eller som testats på djur. Det Italienska märket i sitt eget namn återspeglar önskan att erbjuda den mest naturliga kosmetika och så "ren" som möjligt utan att kunden måste ge upp en föreställning av hög kvalitet. För att säkerställa engagemang och giltigheten av företaget inom sektorn "bio", har vi följande certifieringar: CCPB, NATRUE, Vegan OK och Nickel tested.

Produkterna har utformats och konstruerats för att ge friskhet till själva begreppet "Organisk Make-Up", I allmänhet begränsat till medicinalväxtodlare eller till kunder som är anhängare av naturprodukter. Innovation och att vara ett livskraftigt alternativ är målet för differentieras till en värld av syntetmaterial. Njut av professionell makeup utan att försaka din huds välmående.

Kvalitet till rätt pris med puroBIO kosmetiska produkter. Företaget, med sin naturvänliga policy undviker extra kostnader och garanterar ett oslagbart pris utan att kompromissa med prestandan. På detta sätt är ekologiska produkter är tillgängliga och överkomliga för alla.

(Senast uppdaterad 2020-04-28)