Weleda är världens största och mest hållbara företag inom naturlig hudvård och finns idag representerade i över 50 länder. Våra hudvårdsprodukter är 100 % naturliga, har 0 % syntetiskt innehåll och är ekologiskt certifierade av NATRUE, en av de certifieringar som ställer högst krav på naturlig hudvård i Europa, www.natrue.org.

Stärker huden istället för att maskera brister
Vår hud är inte bara vårt största sinnesorgan – det är bladet på vilket vår levnadshistoria skrivs. Vårt yttre reflekterar vår ålder, livsenergi, känslomässiga balans och mentala hälsa. Intensiv stimulering, stress, oro eller hormonella växlingar resulterar ofta i att vår hud blir känslig eftersom hela organismen kommer ur sin naturliga balans.

Syftet med Weledas hudvård är att främja allmänt välbefinnande. För att du ska hålla dig frisk och i form är det nödvändigt att du bokstavligt talat känner att din hud mår bra. Våra produkter ska stärka hudens egna krafter och förmågor, inte ersätta dem eller dölja svagheter.

Omsorg, förståelse och respekt
Vi tillverkar våra produkter med största omsorg och passion. Det börjar med den antroposofiska och vetenskapliga kunskapen som hjälper oss att välja en nyckelväxt till varje serie, fortsätter med valet av råvaror som har odlats hållbart och avslutas med det noggranna färdigställandet av recept och utformning. Allt vi gör styrs av omsorg, förståelse för samspel och respekt för naturen. Våra tillverkningsprocesser är varsamma, hållbara och granskas ständigt för att förbättras.

Läs mer om Weleda på deras hemsida, här.
(Senast uppdaterad 2020-04-28)